Over ons

Geniet van Fietsen is sinds 1 maart 2010 gevestigd aan het Zwolswegje 80 in Nunspeet.

Eigenaar, Ronald van Rumpt is geboren en getogen in Den Haag. Sinds zijn dertiende jaar werkt hij al tussen de fietsen en heeft hij passie voor dit vak.

De laatste jaren in Den Haag werkte hij  als manager bij Hans Struijk Fietsen. Samen met zijn gezin zocht hij naar een mogelijkheid om in een mooie en rustiger omgeving te wonen en te werken.

Die mogelijkheid deed zich voor in 2010! Hij startte zijn eigen zaak, Geniet van Fietsen!

Inmiddels mogen we zeggen dat we door onze service, klantgerichtheid en enthousiasme een stevige positie in Nunspeet hebben ingenomen. In 2012 zijn wij als tweede geëindigd in de landelijke strijd om de Tweewielerwinkel van het jaar! In deze zelfde verkiezing werden we in 2020 beloond met de award voor de meest klantvriendelijke winkel en in 2021 behaalden wij de tweede plaats!! Mooie erkenningen voor de ingeslagen weg! Door de jaren heen hebben we de winkel steeds naar een hoger plan getild en zijn nu na de laatste en grootste make-over van winkel en werkplaats klaar voor de toekomst....!

Onze specialisatie is de verkoop van en onderhoud aan elektrische fietsen, stads- en toerfietsen en  wij hebben de grootste collectie kinderfietsen staan op een eigen kinderafdeling met testbaan!

 

Kortom, weet u/je welkom in onze winkel en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren over een nieuwe fiets, een reparatie of de aankoop van accessoires.

 

Graag tot binnenkort aan het Zwolsewegje....

               

Ronald van Rumpt - eigenaar                                                   Jan Willem Seijbel - 1e Monteur/verkoopadviseur

 

          

                                                        

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  8.30 - 18.00 uur
Woensdag:  8.30 - 18.00 uur
Donderdag:  8.30 - 18.00 uur
Vrijdag:  8.30 - 18.00 uur
Zaterdag:  8.30 - 16.00 uur
Zondag:  gesloten
 
Wij zijn met vakantie van zaterdag 27 juli t/m zaterdag 10 augustusWij zijn ook bereikbaar via Whatsapp 06-30051040


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook