Geniet van Fietsen finalist voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2021


Geniet van Fietsen finalist voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2021


De finale van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 is begonnen! Zes tweewielerspecialisten gaan de eindstrijd met elkaar aan. Wie pakt tijdens de finalebijeenkomst op Vélovak de felbegeerde titel?

Net als afgelopen jaren was ook dit jaar de keuze niet gemakkelijk voor de vakjury. De twintig genomineerde bedrijven bleken behoorlijk aan elkaar gewaagd te zijn. Juryvoorzitter Ferry Smith: “We hebben dit jaar nog meer dan anders over de volle breedte gekeken naar de aspecten van ondernemerschap. Het is niet meer zo dat de winkel wint die er het mooiste uitziet. De jury let op meer zaken dan winkelinrichting. Een modern bedrijf vraagt om een actuele bedrijfsvoering en moet voldoen aan heel veel verschillende punten. Daardoor is er dit jaar meer competitie tussen de bedrijven dan ooit. We zijn met de jury dan ook diepgaand aan het wroeten geweest.”

Bedrijven zaten dicht tegen elkaar aan

De jury kwam uiteindelijk op zes finalisten in plaats van vier. Juryvoorzitter Ferry Smith: “Waar de een goed scoort bij het ene punt, scoort die soms weer slecht bij een ander. Dat resulteert erin dat veel bedrijven dicht tegen elkaar aan zitten. De zes gekozen bedrijven zijn een voorbeeld van modern ondernemerschap.” Het wordt in de finaleronde nog spannend wie er gaat winnen, de zes finalisten worden de komende tijd bezocht en stevig aan de tand gevoeld door de vakjury.
Wie er uiteindelijk met de hoofdprijs, de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2021, vandoor gaat wordt bekendgemaakt in de grote finale die op maandag 20 september aanstaande wordt gehouden tijdens Vélovak.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

een fiets leasen..?Voordeliger dan je denkt..!!


Crafted to Perform

KOGA start 1 februari met een grootschalige “Crafted to Perform” campagne waarin we het vakmanschap en het sportieve karakter van het merk benadrukken richting consument.

Beschikbaarheid fietsen

Ondanks dat de bestel- en levertijd van fietsen in veel gevallen best zorgelijk is hebben wij gelukkig ook nog fietsen op voorraad staan of krijgen wij -soms ook op korte termijn- best nog wel aardig wat fietsen binnen. Overweegt u de aankoop van een fiets dan adviseren wij om daar niet te lang mee te wachten. Komt u vrijblijvend langs zodat we u kunnen adviseren voor de aankoop van uw nieuwe (elektrische) fiets!

Zilver voor Geniet van Fietsen..!!

In de strijd om de Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 verkiezing hebben wij ZILVER gewonnen.

met 6 finalisten op weg naar de ontknoping...

Aanstaande maandagavond 20 september vindt de finale van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar plaats.....

Genomineerd samen met collega uit Nunspeet..!

Voor de derde keer in ons 11 jarig bestaan en voor het 2e achtereenvolgende jaar zijn wij genomineerd voor de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2021. Lees hieronder het artikel in De Veluwse courant.

Nieuw...nu ook te bereiken via WhatsApp Business

Sinds vandaag zijn wij ook te bereiken via WhatsApp Business. ons nummer is 06-30051040

voor de 3e keer genomineerd voor de titel Tweewielerwinkel van het Jaar ..!


Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  8.30 - 18.00 uur
Woensdag:  8.30 - 18.00 uur
Donderdag:  8.30 - 18.00 uur
Vrijdag:  8.30 - 18.00 uur
Zaterdag:  8.30 - 16.00 uur
Zondag:  gesloten
 

Nu ook bereikbaar via WhatsApp Business op nummer 06-30051040
Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook